Vi har specialiserat oss på längdåkning. Ni har chansen att inhandla produkter i absolut högsta kvalite, till bra priser. 

( Vi har över 30 års erfarenhet av skidor )

OBS! Vid större inköp, klubbinköp etc. Maila oss för offert.  

Vi har Fluor rengöringsvätska till bra pris!

Madshus Endurace Skin Ord.pris. 4495:- Nu. 2900:- ( endast avhämtning )

 Stenslipen: De är många som vill slipa nu, boka i god tid. 

 

Bild ovan: Vallaställ 1. Sprint med dubbla profiler, Vallaställ 2. med tillsats stålkanter. Vallaställ 3. med tillsats för snowboard. Vallaställ 4. Mekfäste för cykel. 

Vårt vallaställ är ett av Sveriges mest sålda. Vi har även ett flertal produkter för skidåkaren som håller samma höga kvalite som vårt vallaställ. Vår erfarenhet, dialoger med andra skidåkare har skapat våra produkter. Vårt motto har varit nytänkande, kvalite samt prisvänlig. KROKSTA finns representerad i Sverige, men även i ett flertal andra länder. 

 
 
 
 
 
Tyskt valla märke som har tagit enormt många framgångar i skidspåren. Tyska chefs vallaren har t.o.m gått ut och sagt att vid senaste OS, så var Zipps inblandad i alla tyska medaljer. Så ni lyckliga som åker redan på Zipps, ni har möjlighet att valla samma glid som landslagen.  Zipps satsar mestadels bara på flytande vallor, vilket är framtiden. Dessutom så har Zipps en patenterat ämne i sina vallor som ger slitstyrka!


I vår webb shop så har vi plockat in produkter från andra leverantörer, som håller absolut bästa kvalite.
 
Dela och Gilla gärna vår webbsida, så andra också får ta del av vår webbsida. Dela och Gilla knapparna hittar ni längst upp till höger.