Med vårt intresse och erfarenhet ( över 30 år ) så har vi skapat denna webbutik. De produkter vi har håller absolut högsta klass då de gäller funktion, kvalite. Vissa produkter kan vara okända för er, men vi har testat produkterna mot kända märken och kan med glädje gå ut med att de är minst lika bra om inte bättre i vissa fall. Ett flertal av våra produkter används flitigt på elitnivå.


Ett stort GRATTIS! till Oskar Strömberg Hägglunds Ski team som gjorde en enorm prestation på årets Nordensköldslopp. ( 220 km ). Imponerande 45 plats i herrklassen. Bland svenskarna i samma klass, placering 26!  Tid.15.13.39! Skidorna var vallade med ett lager Zipps blockparaffin ZFW21. Ett lager Zipps GT21, samt ett flertal lager Zipps G. Strukturen var vår egen komponerade PG59. Oskar kommentar efter loppet.

" Både kropp och skidor fungerade över all förväntan. Skidorna gick bara bättre och bättre. Andra halvan av loppet så gled skidorna märkbart bättre än de skidåkare jag hade runt omkring mig "

NYHET! Vi har utarbetat en helt ny metod för grundbehandling av nya/stenslipade skidor. Läs mer under fliken   " stenslipning-Vallning "

 Vi slipar, glidvallar, fästvallar dina skidor så du får härliga skidturer.

 

Bild ovan: Vallaställ 1. Sprint med dubbla profiler, Vallaställ 2. med tillsats stålkanter. Vallaställ 3. med tillsats för snowboard. Vallaställ 4. Mekfäste för cykel. 

Vårt vallaställ är ett av Sveriges mest sålda. Vi har även ett flertal produkter för skidåkaren som håller samma höga kvalite som vårt vallaställ. Vår erfarenhet, dialoger med andra skidåkare har skapat våra produkter. Vårt motto har varit nytänkande, kvalite samt prisvänlig. KROKSTA finns representerad i Sverige, men även i ett flertal andra länder. 

 
 
 
 
 
Tyskt valla märke som har tagit enormt många framgångar i skidspåren. Tyska chefs vallaren har t.o.m gått ut och sagt att vid senaste OS, så var Zipps inblandad i alla tyska medaljer. Så ni lyckliga som åker redan på Zipps, ni har möjlighet att valla samma glid som landslagen.  Zipps satsar mestadels bara på flytande vallor, vilket är framtiden. Dessutom så har Zipps en patenterat ämne i sina vallor som ger slitstyrka!


I vår webb shop så har vi plockat in produkter från andra leverantörer, som håller absolut bästa kvalite.
 
Dela och Gilla gärna vår webbsida, så andra också får ta del av vår webbsida. Dela och Gilla knapparna hittar ni längst upp till höger.