Sortera efter:

Stenslipning - Vallning

Stenslipning är ett hantverk. För att bli en riktigt bra slipare så måste intresse finnas, samt tålamod. Vi tycker att det är en tjusning att få till skidor som verkligen kommer att fungera. Vi har stenslipat skidor sedan 2006,I dagsläget så har vi stenslipat skidor från Köpenhamn till Kiruna. När ni lämnar/skickar era skidor till oss, gör det gärna i god tid. Märk gärna era skidor i vilket temperaturområde ni vill att skidorna ska fungera bäst på. 

Lite fakta ang stenslipen. Märket är Tazzari ( Italien ), en av det ledande märket i världen. På vår Tazzari så har vi ett kylaggregat som kyler ned belaget samt stenen. Vi stenslipar på en kyltemperatur på mellan 8-10 grader.

Vi har även en Tazzari Hotbox. I den så grundar vi upp skidorna. När man har stenslipat ett par skidor så måste skidorna mättas. Många värmer in grundparaffinet själva, men tyvärr så får man inte samma resultat som man får i hotboxen.

Lite fakta ang Tazzari Hotbox. I vårt program så går temperaturen upp till 58 grader i 1,45 tim, sedan så går temperaturen upp till 20 grader. Hotboxen håller på så i 6 st cykler. Paraffinet som vi lägger på har en smälttemperatur på 55 grader.

Vi har en av den bästa utrustningen på marknaden för att göra just dina skidor till att få samma preparingen som världseliten får på sina skidor.

Vi har även Slegar Control System, vilket vi tar ut digitalt ert spann på era skidor. Både klassiska och skate skidor.

Ni som lämnar in era skidor på slipning.Se våra priser för Hot box samt Vallning. Många idag lämnar in för allt arbete. Så när vi levererar så behöver kunden bara lägga på fästvalla. Men vill kunden ha fästvallat, så gör vi även de.Art nr:
SP01
Spann mätning. Manuellt.
Vi utför spannmätning på en tradionell spannprovningbänk.
Tipsa en vän 100,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
ST001
Stenslipning
Vi började att stenslipa skidor redan 2006. För bra resultat krävs erfarenhet, i och med att stenslipning är ett hantverk.  Här kan du boka din stenslipning. Vi återkopplar till dig, när vi kan ta emot dina skidor.
Tipsa en vän 350,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
GR01
Hotbox
I hotboxen grundar vi dina skidor. Hotboxen gör ett enormt bra jobb. Du sparar många timmars arbete genom att boka in hotboxen. När vi lämnar era skidor till er, så behöver ni bara sickla bort vårt grundparaffin och sedan lägga på ett glidparaffin för rådande temperatur.
Tipsa en vän 250,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
WC01
Hotbox + glid
Bokar du Hotbox + glid, så gör vi allt arbete. Du behöver bara ställa dig på färdig vallade skidor. Det enda du behöver göra är att lägga på fästvalla.
Tipsa en vän 550,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
VA01
Hotbox + glid + Tejp
Vi vallar era skidor, dvs både glid och fäste.
Tipsa en vän 700,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
SP02
Digital Spann mätning
Vi tar ut ert spann på vår digitala spanntester. Då får du se hur dina skida ser ut viktmässigt, flexet i spannet.
Tipsa en vän 200,00 kr (inkl moms)
  Köp