Sortera efter:

Vallaställ

Krokstastället                 

Krokstastället har tillverkats sedan 1979 och har utvecklats genom åren, tack vare ständig kontakt med brukare av Krokstastället.
Vallningsstället, Krokstastället finns i två utförande: Sprint- och Fleximodellen. Det enda som skiljer dem åt är fastsättningsanordningen av skidorna ( se nedan ). Båda modellerna klarar av två skidor samtidigt. Fastsättninganordningen är höj- och sänkbar, vilket gör att vallaställen klarar olika spannprofiler. De tvärgående benen gör att vallastället står stabilt även på ojämnt underlag. Vallastället har en avställningshylla för valla, vallajärn och dylikt. De tvärgående benen går att skruva bort med en medföljande sexkantsnyckel. Detta för att göra vallastället så litet som möjligt. Vallastället kan även utrustas med sicklingsprofiler. Vallaställen levereras i en väska. Även sicklingsprofiler ryms i väskan. Ett av Sveriges populäraste vallaställ.

https://www.youtube.com/watch?v=NdPuXSU1_fo

Film om Vallastället


Art nr:
104
Krokstastället Flexi
För dig som vallar olika typer av skidor. Med den ställbara låsspaken fäster du skidorna. Passar alla typer av bindningar och skidor. Öppningsbredd på klämhylsorna är 78mm.

Vikt. 7,2 Kg

Storlek Ihopfälld:
710x200x170 mm  
Tipsa en vän Vikt: 7,2 kg 2.295,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
105
Krokstastället Sprint
De stora-stabila-lilla Krokstastället. Ett av Sveriges absolut populäraste vallaställ. Bästa vallningstället för dig som enbart åker längdåkning. Skidorna fästes vid vallaställets sprintfäste med hjälp av bindningen. Passar alla typer av bindningar som har en bygel man fäster i bindningen, dvs me...
Tipsa en vän Vikt: 6,5 kg 2.095,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
305
Sicklingsprofil
Levereras för en skida, dvs en profil bak samt en profil fram. Passar till Krokstastället Sprint samt Flexi. Profilen är gummibeklädd. Profilen styrs på de yttre skidstöden på vallaställen. Liten men otroligt stabil.
Tipsa en vän Vikt: N/A 395,00 kr (inkl moms)
  Köp
 

Art nr:
99
Vallaställ Sprint + 2 set profiler
Storsäljaren. Paket med Vallaställ Sprint + 2 st set profiler. Vallaställ lev. med  väska.  - Krokstaställets fördelar. Står stadigt, även på ojämnt underlag. Stabilt, Litet, Finns en mängd olika tillbehör till vallastället, 1 par skidor kan du valla samtidigt, små profiler som ändå g...
Tipsa en vän Vikt: N/A 2.105,00 kr (inkl moms) (2.495,00 kr)
  Köp